Ponta: De la ANAF şi de la Direcţia Generală a Vămilor am încă aşteptări foarte mari

Postat la 24 iulie 2014 31 afişări

Premierul Ponta a declarat că, prin comparaţie cu Poliţia de Frontieră, care s-a schimbat foarte mult în bine în ultimii ani, de la Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) şi de la Direcţia Generală a Vămilor are încă aşteptări foarte mari şi speră să fie mai eficiente în perioada următoare

Ponta: De la ANAF şi de la Direcţia Generală a Vămilor am încă aşteptări foarte mari

 Premierul a participat, joi, împreună cu miniştrii de Interne, Apărare şi Finanţe la ceremonia dedicată sărbătoririi a 150 de ani de existenţă instituţională a Poliţiei de Frontieră Române.

Ponta a remarcat cu acest prilej că Poliţia de Frontieră este una dintre instituţiile care s-a schimbat cel mai mult în ultimii ani, în bine, iar în negocierile de aderare la spaţiul Schengen calitatea profesională a poliţiştilor de frontieră nu a fost pusă niciodată la îndoială.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ponta-de-la-anaf-si-de-la-directia-generala-a-vamilor-am-inca-asteptari-foarte-mari-12970407
12970407
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.