Ponta anunţă că Guvernul va efectua în iulie prima rectificare bugetară din acest an

Autor: Ovidiu Bărbulescu Postat la 20 mai 2015 67 afişări

Guvernul va efectua prima rectificare bugetară din acest an în luna iulie, când va putea aloca fonduri şi pentru cofinanţarea proiectelor pe fonduri europene ale unităţilor administrativ-teritoariale care nu au venituri sau au venituri reduse, a anunţat premierul Victor Ponta.

El a participat, miercuri, împreună cu ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Daniel Constantin, la o întâlnire cu primarii de comune pe tema finanţării proiectelor de infrastructură rurală prin PNDR.

În contextul în care unii primari i s-au plâns că nu au bani nici pentru confinanţarea proiectelor cu fonduri europene, Ponta a anunţat că în iulie Guvernul va efectua prima rectificarea bugetară.

"În iulie am rectificare şi pot să vă dau cofinanţări", le-a spus Ponta primarilor.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
GUVERN,
BUGET,
RECTIFICARE
/actualitate/ponta-anunta-ca-guvernul-va-efectua-in-iulie-prima-rectificare-bugetara-din-acest-an-14300616
14300616
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.