Poliţistul de la BCCO Constanţa care s-a împuşcat în cap a murit la spital

Autor: Cosmin Vaideanu Postat la 15 iunie 2015 108 afişări

Poliţistul de la Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate (BCCO) Constanţa care a ajuns în stare gravă la spital, duminică, după ce s-ar fi împuşcat în cap cu arma din dotare, a murit în cursul nopţii la spital.

Tânărul, în vârstă de 24 de ani, subofiţer la Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate (BCCO) Constanţa, a fost găsit împuşcat în cap, duminică după-amiază, într-un apartament pe care îl închirise împreună cu un coleg, pe Bulevardul 1 Mai din municipiul Constanţa.

El a fost transportat în stare foarte gravă la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa şi a fost internat în secţia de terapie intensivă, unde a murit duminică noapte.

Poliţiştii de la IPJ Constanţa şi procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa au deschis o anchetă pentru a stabili ce s-a întâmplat, primele informaţii arătând că tânărul ar fi încercat să se sinucidă, folosind arma din dotare.

Potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, tânărul de 24 de ani a absolvit în 2014, iar de atunci a fost angajat la BCCO Constanţa.

Procurorii spun că, duminică după-amiază, el a luat pistolul din dotare şi s-a împuşcat în cap, zgomotul fiind auzit de colegul său de apartament, care lucrează tot la BCCO Constanţa.

Acesta a sunat la 112, iar acolo s-a deplasat un echipaj SMURD, care i-a acordat primele îngrjiri rănitului, după care l-a transportat la spital.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
POLIŢIST,
DECES,
/actualitate/politistul-de-la-bcco-constanta-care-s-a-impuscat-in-cap-a-murit-la-spital-14453437
14453437
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.