Poliţiştii britanici au oprit maşina unui rom din România şi au cerut actele. Când şi-au dat seama cine e pasagera din dreapta l-au arestat imediat

Postat la 11 octombrie 2017 1142 afişări

Un rom din România, condamnat la închisoare în Marea Britanie din cauza vârstei soţiei sale.

Poliţiştii britanici au oprit maşina unui rom din România şi au cerut actele. Când şi-au dat seama cine e pasagera din dreapta l-au arestat imediat

Un bărbat de etnie romă, din România, îşi va petrece următorii şase ani în spatele gratiilor după ce a fost condamnat pentru întreţinerea de relaţii sexuale cu soţia sa în vârstă de 12 ani, care este însărcinată, informează site-ul EssexLive.

În vârstă de 25 ani, de etnie romă, bărbatul s-a căsătorit cu minora în ţara lor de origine, anul trecut, înainte să se mute în Marea Britanie. Acesta a pledat vinovat, în faţa instanţei, pentru violarea fetei de 12 ani.

Fata, despre care se crede că s-a întors în România, de când bărbatul a ajuns în custodia poliţiei, este însărcinată şi cel mai probabil va naşte în zilele următoare.

Procurorul Jamie Sawyer a declarat, în faţa judecătorilor, că vârsta minimă legală pentru consimţire este de 16 ani.

"Aceştia s-au întâlnit în România şi, potrivit victimei, niciunul nu s-a plâns de diferenţa de vârstă. Ea s-a întors în România, iar inculpatul spune că îşi doreşte să reia relaţia cănd va fi posibil", a spus Sawyer.

Situaţia a ajuns în atenţia poliţiei când agenţii de la rutieră au oprit o maşină, în care se aflau inculpatul, minora şi alţi doi copii. Pe măsură ce investigaţia a continuat, poliţiştii au căutat adresa la care bărbatul trăia cu victima sa, în Epping, şi au găsit o încăpere mică, cu pat dublu, care era împărţit de cei doi. Ulterior, bărbatul a fost luat în custodia poliţiei. 

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.