Politico.eu: Liviu Dragnea, noua durere de cap "iliberală" a Bruxelles-ului

Postat la 20 iunie 2018 110 afişări

Publicaţia Politico scrie despre Liviu Dragnea, preşedintele PSD, că, deşi nu este premier, este cel care conduce, fiind considerat cel mai puternic politician din ţară. Totodată, publicaţia notează că există temeri, în plan intern şi la Bruxelles că îşi conduce ţara în aceeaşi direcţie "iliberală".

Politico.eu: Liviu Dragnea, noua durere de cap "iliberală" a Bruxelles-ului

"Liviu Dragnea, preşedintele Partidului Social-Democrat (PSD), conduce ţara fără a fi prim-ministru, precum Jarosław Kaczyński din Polonia. Şi există temeri, în plan intern şi la Bruxelles că îşi conduce ţara în aceeaşi direcţie "iliberală" ca şi Polonia ori Ungaria lui Viktor Orban", scrie Politico.eu.

Politicianul respinge discuţia despre vreo asemănare cu liderul Partidului de Drept şi Justiţie (PiS) din Polonia, spunând într-un interviu pentru Politico: "Nu îl cunosc pe domnul Kaczynski, aşa că nu ştiu dacă există o asemănare între noi. Eu sunt eu, la fel ca orice lider politic este propriul om".

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.