Politicienii, urări de Florii pe Facebook

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 09 aprilie 2017 380 afişări

Politicienii au făcut, duminică, pe Facebook, urări românilor care îşi sărbătoresc ziua onomastică, în majoritatea cazurilor mesajele fiind însoţite de fotografii cu flori de primăvară.

”Astăzi, în Duminica Floriilor, marcăm intrarea Domnului în Ierusalim şi ne pregătim să întâmpinăm marea sărbătoare a Învierii. Vă doresc tuturor celor care vă serbaţi onomastica un călduros <La mulţi ani>!”, a scris şeful statului, Klaus Iohannis, pe Facebook.

Fostul preşedinte al României, Traian Băsescu, a postat pe contul său de Facebook o fotografie cu o ramură de salcie, alături de care a scris: ”În Duminica Floriilor, viaţă senină şi multă sănătate celor care vă sărbătoriţi onomastica”.

Primarul general al Capitalei, la Gabriela Firea, a ţinut să transmită un gând bun în primul rând soţului ei, Florentin Pandele.

” La mulţi ani sănătoşi soţului meu, Florentin! Să te bucuri de viaţă şli să te ocrotească Dumnezeu! La mulţi ani tuturor florilor”, a scris Firea în mesajul său, alături de două fotografii, una în care apare alături de soţul ei, Florentin Pandele şi de doi dintre copiii lor, iar alta cu narcise.

Şi Victor Ponta le-a transmis ”La mulţi ani!” celor care îşi sărbătoresc ziua de nume cu ocazia Sărbătorii Floriilor. El are şi un post-scriptum.

”Chiar dacă nu prea folosesc numele de Viorel nu am niciun motiv să mă ruşinez cu acesta, îl consider foarte frumos, nu mă deranjează nici măcar cei care îl folosesc în sens peiorativ şi le mulţumesc tuturor celor care îmi transmit felicitările lor azi”, a adăugat Victor Ponta.

Şi premierul Sorin Grindeanu a postat un mesaj pe contul său de Facebook.

”O floare pentru flori. La mulţi ani, celor care îşi serbează astăzi onomastica. Să nu uităm însă că e ziua intrarii Domnului în Ierusalim, iar de mâine începe Săptămâna Patimilor. Să fim cu toţii mai buni”, a scris Sorin Grindeanu.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
POLITICIENI,
URĂRI,
FLORII

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.