Udrea: Pentru Bucuresti vom gasi un candidat potrivit de primar - Silviu Prigoana, Liviu Negoita, Sulfina Barbu

Postat la 29 mai 2011 11 afişări

Vicepresedintele PDL Bucuresti, Elena Udrea, a dezmintit ca si-ar dori sa candideze la Primaria Capitalei, dorind astfel sa contracareze "campania furibunda" a PNL impotriva ei si a Legii Capitalei.

"Vom gasi un candidat potrivit, ca domnul Silviu Prigoana, Liviu Negoita sau Sulfina Barbu", a declarat duminica Elena Udrea, la emisiunea "Dupa 20 de ani" de la Pro TV.

Ea a adaugat ca nu este exclus ca PDL sa sustina pentru Bucuresti inclusiv un candidat care in prezent nu este membru al partidului, adica un reprezentant al societatii civile sau un om de afaceri.

In ce priveste functia de presedinte sau de premier, Udrea a precizat ca ea nu va candida nici pentru acestea, insa este de parere ca anul 2014, cand au loc alegerile prezidentiale, ar putea fi "anul unei femei", daca se va gasi femeia-candidat potrivita pentru aceasta.

Mai mult pe Stirile Pro TV.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/politic/udrea-pentru-bucuresti-vom-gasi-un-candidat-potrivit-de-primar-silviu-prigoana-liviu-negoita-sulfina-barbu-8294227
8294227
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.