Sorin Grindeanu: „Mi-a lipsit pupincurismul, ca să rezist în funcţie”

Postat la 07 iulie 2017 78 afişări

ostul premier Sorin Grindeanu, schimbat din funcţie printr-o moţiune de cenzură istorică, prin care PSD a fost nevoit să îşi răstoarne propriul guvern, a declarat la Interviurile Mediafax că „i-a lipsit pupincurismul” ca să reziste în funcţia de premier.

Sorin Grindeanu: „Mi-a lipsit pupincurismul, ca să rezist în funcţie”

 El a arătat că în acest moment toată puterea în PSD este concentrată în mâinile unui singur om, Liviu Dragnea, şi că acest lucru nu este normal. „PSD nu este partidul lui Dragnea, nici al lui Grindeanu. Am avut succese datorită sutelor de mii de militanţi în teritoriu, o reţea care de fiecare dată şi-a făcut treaba. Singura structură care funcţionează ca un pluton de execuţie este acest CEx”, a spus Grindeanu.

El a mai spus că în acest moment Dragnea conduce PSD „ca la Turnu Măgurele”: „PSD era faimos că are cadre, resurse umane să facă nu doar un Guvern, ci trei-patru guverne. Nu există în acest moment această politică de resurse umane. Acum, cine scoate un pic capul, are soarta crudă. Ori e exclus, ori e sancţionat, ori trimis la organizaţia de bază”.

Grindeanu a preconizat că în acest stil, PSD va avea soarta PNŢCD din 2000, care a dispărut de pe scena politică. „Miniştrii ştiau că au un „daddy” care i-a pus în acele funcţii şi că trebuiau să se raporteze la Daddy, nu la primul-ministru. Iar Daddy era extrem de bucuros”, a mai spus Grindeanu. El a mai spus că în legătură cu pragul la abuz în serviciu, el a susţinut ideea ca acesta să fie la nivelul unui salariu minim pe economie sau la 1 leu, însă că nu a vrut să se bage peste deciziile miniştrilor Justiţiei.

Citeşte continuarea pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
functie,
lipsa,
psd,
premier,
guvern,
refuz

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.