Piedone contra Oprescu? Poate altă dată

Autor: Mihai Mitrica Postat la 25 septembrie 2011 16 afişări

Conservatorii au încercat să dea o lovitură fatală proiectului opoziţiei unite, dar ciupitura lor nu a fost resimţită ca atare de niciunul dintre ceilalţi membri ai Uniunii Social-Liberale.

Profitând de precedentul de la Iaşi, la care conservatorii îşi vor promova propriul candidat la Primărie, liderul PC Daniel Constantin a ameninţat că partidul ar putea merge singur în alegeri, anunţând posibilitatea ca primarul sectorului 4, Cristian Popescu (Piedone), să fie contracandidat al lui Sorin Oprescu la Primăria Capitalei, în aceeaşi zi în care Oprescu era anunţat drept candidatul USL pentru un nou mandat.

Ca şi cu alte prilejuri, în următoarele 24 de ore focul de paie a fost stins, ideea cu Piedone a picat, iar relaţiile din interiorul opoziţiei sunt mai cordiale ca oricând, mai ales după sărbătorirea zilelor de naştere consecutive ale celor doi copreşedinţi, Crin Antonescu şi Victor Ponta.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/politic/piedone-contra-oprescu-poate-alta-data-8789289
8789289
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.