LIVE: ZF REAL ESTATE by Storia.ro - Pariul pe turismul românesc

Detaliul incredibil din această fotografie demonstrează diferenţele dintre Obama şi Trump

Autor: Florin Casota Postat la 16 martie 2017 966 afişări

Contul de Twitter al Casei Albe şi-a schimbat fotografia odată cu alegerea lui Trump, iar diferenţele dintre cele două fotografii arată gândirea diferită a celor doi preşedinţi

Detaliul incredibil din această fotografie demonstrează diferenţele dintre Obama şi Trump

În fotografia de profil a contului de Twitter sub administrarea lui Obama înfăţişează intrarea principală a Casei Albe, iar cerul este albstru şi expansiv ceea ce simbolizează optimism, ambiţie.

În fotografia actuală a Casei Albe este înfăţişată intrarea de sud, practic grădina reşedinţei. Lumina sugerează faptul că fotografia a fost făcută la apus şi gardul viu este mai vizibil sugerând faptul că Casa Albă este ceva de văzut, privit, nu un loc unde poţi intra.

Cei de la Quartz spun că poza de acum arată mentalitatea de fortăreaţă a lui Trump şi faptul că actualul preşedinte nu este la fel de deschis ca Obama.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.