„Apropierea USR de Platforma România 100 este una firească". Cine a avut iniţiativa unui nou referendum pentru colaborarea cu ONG-ul lui Cioloş

Postat la 15 august 2017 81 afişări

O colaborare între USR şi Platforma România 100 a lui Dacian Cioloş ar fi „un lucru firesc şi natural", iar în partid există o susţinere semnificativă a acestei idei, a spus purtătorul de cuvânt al Uniunii, Dan Barna, confirmând consultarea internă anunţată pentru luna octombrie, la iniţiativa filialei Mehedinţi.

„Apropierea USR de Platforma România 100 este una firească". Cine a avut iniţiativa unui nou referendum pentru colaborarea cu ONG-ul lui Cioloş

„Personal, cred cu tărie că USR are nevoie să se extindă, să se dezvolte. Platforma România 100 este partenerul potenţial cel firesc şi natural, pentru că avem aceleaşi valori, avem o componentă similară de expertiză şi de viziune comună asupra României şi atunci această apropiere este una firească”, a declarat Dan Barna la RFI.

Purtătorul de cuvânt al USR a transmis că este nevoie de acest al doilea referendum intern cu privire la o colaborare sau chiar o fuziune cu Platforma România 100 pentru că există mulţi membri din partid care ar agrea această opţiune şi pentru că ar reprezenta o soluţie la extinderea pe care Uniunea şi-o doreşte.

Citeşte continuarea pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.