Politehnica Bucureşti organizează meditaţii gratuite pentru Bacalaureat şi admitere

Postat la 15 martie 2018 380 afişări

Universitatea Politehnica din Bucureşti organizează, în perioada 17 martie- 7 iulie, meditaţii gratuite pentru Bacalaureat şi admiterea la facultate, pentru elevii de clasa a XII-a. Cursurile se fac la matematică, fizică şi chimie, depăşind 200 de ore.

Politehnica Bucureşti organizează meditaţii gratuite pentru Bacalaureat şi admitere

"Universitatea Politehnica din Bucureşti (UPB) anunţă începerea cursurilor de pregătire gratuită, atât pentru examenul de Bacalaureat, cât şi pentru examenul de Admitere în învăţământul superior, sesiunea iulie 2018. Fie că îşi desfăşoară cursurile liceale în Bucureşti sau în provincie, elevii claselor a – XII-a vor putea beneficia , în perioada 17 martie-7 iulie 2018 , de cursuri de pregătire intensivă la Matematică, Fizică şi Chimie,numărul orelor de meditaţii depăşind cota 200", reiese dintr-un comunicat de presă transmis de Universitatea Politehnica.

Cursurile gratuite sunt oferite de profesori universitari din cadrul UPB şi se vor ţine în fiecare sâmbătă, între orele 09.00 şi 13.00.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.