"Poftiţi la lada de gunoi!" Un restaurant îşi invită clienţii la o masă inedită

Postat la 16 ianuarie 2016 289 afişări

"Poftiţi la lada de gunoi!" Un restaurant îşi invită clienţii la o masă inedită

Unii încearcă să-i educe pe ceilalţi să preţuiască mâncarea servindu-le preparate în care folosesc ingrediente pe care le consideră pe nedrept date la o parte, iar alţii invitând gurmanzii să ia masa în locuri mai puţin obişnuite.

În această ultimă categorie se înscrie Salvage Supperclub, care aşteaptă oaspeţi la masă într-o ladă de gunoi, unde le oferă un ospăţ pregătit cu produse proaspete. Salvage Supperclub a pornit de la New York, unde restaurantul improvizat era instalat în faţa casei iniţiatorului proiectului, Josh Treuhaft, iar mâncarea servită era gătită în locuinţa acestuia, în prezent ajungând pe Coasta de Vest a SUA.

Ingredientele folosite la prepararea mesei sunt obţinute din donaţii de la fermierii şi grădinarii care oferă ce le prisoseşte pe un site special, iar oaspeţii plătesc câteva zeci de dolari, din care o parte ajung la o organizaţie nonprofit care caută soluţii de reducere a deşeurilor alimentare.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
gunoi,
restaurant,
folosire,
mancare,
clienti,
inedit
/actualitate/poftiti-la-lada-de-gunoi-un-restaurant-isi-invita-clientii-la-o-masa-inedita-14965546
14965546
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.