Pocora, legat de alocaţii: Trebuie cumva să facem "şi lucruri care să-i vizeze pe cetăţeni”

Autor: Thomas Dinca Postat la 21 mai 2015 47 afişări

Parlamentul trebuie să facă cumva "şi lucruri" care să îi vizeze pe cetăţeni, a spus deputatul PNL Cristina Pocora, într-o emisiune TV, referindu-se la alocaţiile pentru copii, fiind atenţionată în emisiune că această expresie relevă mentalitatea politicienilor, obişnuiţi să lucreze numai pentru ei.

"Cred că fiecare dintre noi are în audienţă, se întâlneşte cu oameni, fiecare dintre noi avem copii sau mulţi dintre noi avem copii. Toată lumea cred că este de acord că 42 de lei este o sumă infimă, cu care nu ai ce să-i cumperi copilului într-o lună. Nici 84 nu sunt bani să spui că ai ce să faci foarte multe cu ei. Am văzut, Ponta este consecvent poziţiei sale, este împotriva acestui proiect, împotriva creşterii alocaţiei pentru copii, dar, dincolo de asta, ceea ce eu am cerut a fost lipsă de pasiune politică pe acest subiect şi cred că asta am reuşit să obţin, adică să votăm cu toţii, o majoritate largă, un proiect de lege care chiar ţine de cetăţeni, pentru că, uitaţi-vă, povesteaţi de pensiile parlamentarilor: cred că trebuie cumva să facem şi lucruri care să-i vizeze pe cetăţeni, iar 3,7 milioane de mici cetăţeni, copii, sunt importanţi", a afirmat Pocora, miercuri seară, la postul B1 TV.

La atenţionarea unei persoane din studioul TV că parlamentarii nu ar trebui să facă "şi lucruri" care să-i vizeze pe cetăţeni, ci numai lucruri care să-i vizeze pe cetăţeni şi că expresia ei trădează "o tara" a întregii clase politice, care din când în când mai lucrează "şi" pentru cetăţeni în loc să lucreze doar pentru cetăţeni şi numai din când în când pentru ei înşişi, Pocora a admis acest lucru şi a ţinut să amintească faptul că, atunci când s-a discutat de pensiile speciale pentru parlamentari, ea a legat mereu subiectul de cel al alocaţiilor pentru copii.

Camera Deputaţilor a decis, miercuri, dublarea alocaţiilor de stat pentru copii, adoptând un amendament al liberalilor în acest sens la Ordonanţa de urgenţă 65/2015.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
PARLAMENT,
ALOCAŢII,
/actualitate/pocora-legat-de-alocatii-trebuie-cumva-sa-facem-si-lucruri-care-sa-i-vizeze-pe-cetateni-14307335
14307335
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.