PNL pregăteşte manifestaţii împotriva modificărilor Codului Fiscal

Postat la 10 noiembrie 2017 30 afişări

Liderul PNL, Ludovic Orban, a anunţat, vineri, că partidul va pregăti o comisie de organizare a protestelor faţă de ordonanţa care modifică Codul Fiscal, adăugând că e posibilă o astfel de manifestare şi în ziua moţiunii de cenzură.

PNL pregăteşte manifestaţii împotriva modificărilor Codului Fiscal

„Vom stabili o comisie de organizare a tuturor acţiunilor de protest pe care le vom face împotriva acestei harababuri fiscale declanşate”, a spus Orban.

Liderul PNL a precizat că va discuta luni, în şedinţa Biroului Executiv al formaţiunii, despre un calendar al protestelor.

Întrebat ce presupune calendarul, Orban a răspuns: „Mi-e greu să vă spun acum. Cu siguranţă vom organiza marşuri, mitinguri, e posibil şi în ziua moţiunii, încă nu am hotărât unde. Asta este o dezbatere. Deja am şi discutat, voi propune o comisie de organizare care să fie responsabilă de coordonarea tuturor acestor acţiuni de protest, dar şi cu alte acţiuni de protest care vor fi organizate de societate prin grupuri organizate, indiferent dacă sunt patronate, sindicate, sau alte asociaţii profesionale sau alte organizaţii ale societăţii civile”.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.