PNL îi cere lui Ponta să retragă nominalizarea lui Manda la Buget şi să-şi ceară scuze

Autor: Emma Toader Postat la 01 august 2014 63 afişări

PNL îi solicită premierului Victor Ponta să retragă nominalizarea lui Claudiu Manda pentru funcţia de ministru al bugetului şi să-şi ceară scuze publice pentru această nominalizare, a declarat vineri, într-o conferinţă de presă, vicepreşedintele PNL Teodor Atanasiu.

"Este inadmisibil ca în România Guvernul să devină o afacere de familie, o afacere între rude, după ce îl avem în marea familie pesedistă pe vicepremierul Gabriel Oprea, ministru de Interne şi naş al lui Victor Ponta, după ce îl avem tot în Guvernul Ponta pe ministrul Justiţiei, Robert Cazanciuc, ca văr al primului ministru Ponta, după ce îl avem în fruntea senatorilor PSD ca lider al senatorilor PSD pe socrul primului ministru, astăzi ni se propune să avem şi un fin al preşedintelui Camerei Deputaţilor, domnul Valeriu Zgonea. Credem că este prea mult pentru un guvern cu atâtea rude şi credem că este cazul ca domnul Victor Ponta să înţeleagă că nu e guvernarea familiei lui, ci este vorba despre Guvernul României", a afirmat Atanasiu.

El a arătat că "este o batjocură" la adresa românilor să fie propus ministru al bugetului un om "care nu are niciun fel de experienţă profesională în acest domeniu, care nu ar fi putut să ocupe prin concurs nici măcar postul de şef de birou la Ministerul Bugetului".

"Este foarte clar că singura tangenţă pe care a avut-o domnul Claudiu Manda cu Ministerul Bugetului este falsul în declaraţii pe care l-a făcut că ar fi fost contabil şef la o firmă pe vremea când încă nu absolvise facultatea", a adăugat Teodor Atanasiu.

El a vorbit şi despre rectificarea de buget făcută recent, arătând că aceasta nu are nicio legătură cu necesităţile acestei ţări şi reprezintă "un eşec al guvernului Ponta".

Deputatul PSD Claudiu Manda, preşedinte al PSD Dolj şi vicepreşedinte al comisiei de buget-finanţe, va fi propus pentru funcţia de ministru delegat al Bugetului, a anunţat premierul Victor Ponta.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ATANASIU,
NOMINALIZĂRI,
GUVERN
/actualitate/pnl-ii-cere-lui-ponta-sa-retraga-nominalizarea-lui-manda-la-buget-si-sa-si-ceara-scuze-13019012
13019012
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.