PMB va extinde staţia de epurare de la Glina. Investiţia se ridică la aproape 2 miliarde lei

Postat la 26 martie 2018 184 afişări

Primăria Capitalei a anunţat, luni, că vor fi demarate lucrările pentru extinderea staţiei de epurare a apelor uzate de la Glina şi cele pentru construirea incineratorului de nămol. Investiţia se ridică la aproape 1.8 miliarde de lei şi va fi făcută prin fonduri europene.

PMB va extinde staţia de epurare de la Glina. Investiţia se ridică la aproape 2 miliarde lei

"În primul an de mandat am reuşit deblocăm acest proiect vital pentru contractul de lucrări după ce acesta fusese contestat patru ani de zile.În acest moment facem paşi concreţi pentru a putea demara efectiv lucrările. Extinderea staţiei de epurare de la Glina este o investiţie, cu fonduri europene, care se situează topul investiţiilor de mediu din Europa", a afirmat Gabriela Firea, prin intermediul unui comunicat de presă remis MEDIAFAX.

În cadrul acestui contract va fi posibilă realizarea unei staţii de epurare pentru întregul debit de ape uzate colectat în sistemul de canalizare al Municipiului Bucureşti, ape uzate provenite atât de pe raza Capitalei, dar din alte localităţi învecinate din judeţul Ilfov, cât şi construirea unui incinerator de nămol.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.