PMB a ajuns la o concluzie la care nu se aştepta nimeni: Situaţia traficului s-a agravat din cauza înmulţirii autovehiculelor

Postat la 12 iunie 2018 168 afişări

Reprezentanţii Primăriei Municipiului Bucureşti au spus, marţi, că în spaţiul public circulă declaraţii tendenţioase cu privire la traficul din Capitală şi precizează că traficul s-a agravat, în ultima perioadă, din cauza înmulţirii maşinilor.

PMB a ajuns la o concluzie la care nu se aştepta nimeni: Situaţia traficului s-a agravat din cauza înmulţirii autovehiculelor

„Referitor la declaraţiile tendenţioase care circulă în spaţiul public şi care fac referire la lipsa unor măsuri concrete de fluidizare a traficului, precum şi lipsa unor proiecte de infrastructură în Capitală, Primăria Municipiului Bucureşti face următoarele precizări: subliniem faptul că timp de 27 de ani, în Capitala României nu s-au luat măsuri coerente de rezolvare a conflictelor de trafic, situaţie care s-a agravat an după an atât din cauza lipsei investiţiilor, dar şi din cauza înmulţirii autovehiculelor de pe arterele”, se arată într-un comunicat, transmis, marţi, de PMB.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.