PMB: 68 de străzi şi mai multe subsoluri au fost inundate în Bucureşti

Postat la 30 iunie 2016 155 afişări

PMB: 68 de străzi şi mai multe subsoluri au fost inundate în Bucureşti

Peste 68 de străzi au fost inundate în Capitală în urma unei ploi toreníţiale, a declarat primarul general al Capitalei Gabriela Firea, care a convocat, miercuri, Comandamentul pentru situaţii de urgenţă pentru a evalua situaţia din urma ploilor şi vijeliilor şi a dispune măsurile necesare.

Primarul Capitalei a convocat Comandamentul pentru situaţii de urgenţă pentru a evalua situaţia din urma ploilor şi vijeliilor şi a dispune măsurile necesare. Gabriela Firea a discutat cu cei din conducerea operatorilor de salubritate Apa Nova, Poliţia Locală, ALPAB, Administraţia străzilor, Luxten, Direcţia de mediu din Primăria Bucureşti despre măsurile urgente care se impun pentru remedierea situaţiei în zonele afectate de fenomele meteo extreme.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/pmb-68-de-strazi-si-mai-multe-subsoluri-au-fost-inundate-in-bucuresti-15512422
15512422
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.