Plus 20% pentru Sanagout în 2017

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 28 februarie 2018 48 afişări

Sanagout, compania specializată în servicii de catering şi evenimente corporate, a încheiat anul 2017 cu o cifră de afaceri de 300.000 de euro, în creştere faţă de anul anterior. Motorul de dezvoltare a afacerii au fost programele corporate de livrare a prânzului către angajaţii din companiile aflate în Bucureşti, segment care, anul trecut, a reprezentat 50% din activitatea firmei.

Anul 2017 a marcat o creştere cu 20% a business-ului Sanagout, ca urmare a dezvoltării interesului angajatorilor români pentru programele de well-being destinate angajaţilor. În acest context, compania a deservit cu 20% mai multe programe corporate de livrare a prânzului pentru angajaţi decât în 2016, accentul fiind pus pe meniurile personalizate şi sănătoase.

„Pentru orice companie este foarte important să aibă angajaţi sănătoşi şi motivaţi. Studiile arată că angajaţii care duc un stil de viaţă sănătos sunt cu 30% mai productivi decât ceilalţi, au mai multă energie şi o sănătate mai bună. Iar alimentaţia joacă un rol extrem de important în această ecuaţie. De aceea, nu folosim produse congelate, garantăm siguranţa alimentelor, din momentul achiziţiei şi până la livrare, gătim fără adaosuri, aditivi, concentrate sau premixuri şi folosim tehnica de gătire sous vide, prin care se păstrează valorile nutritive ale alimentelor”, a declarat Denisa Grădeanu, director SanaGout.

Toate programele corporate sunt concepute împreună cu un nutriţionist sau un antrenor de fitness, în funcţie de obiectivele pe care doreşte fiecare companie să le atingă.

„Tot mai multe companii oferă mese de prânz angajaţilor pentru a atrage oameni mai competenţi, astfel încât masa de prânz este un beneficiu salarial tot mai căutat pentru generaţia millenials. Studiile arată că 50% dintre angajaţi sunt mai entuziasmaţi să accepte un job nou dacă în pachetul salarial au incluse micul dejun şi/sau masa de prânz oferită de angajator.” a continuat director SanaGout.

Cel de-al doilea segment de business care a asigurat evoluţia de anul trecut a fost organizarea de evenimente corporate concept, axate, ca şi în cazul programelor de livrare a prânzului, pe meniuri care respectă principiile nutriţiei sănătoase. Meniul pe care specialiştii Sanagout îl pun la dispoziţia clienţilor cuprinde peste 2.000 de produse, din bucătăria tradiţională, internaţională, dar şi raw, vegane sau vegetariene.

„Până acum, am organizat peste 10.000 de evenimente, iar tendinţa ultimilor ani arată o cerere tot mai mare pentru produsele care întrunesc în primul rând criteriile calităţii şi abia apoi pe cele ale cantităţii. Iar acest trend se manifestă în toate domeniile de activitate, pentru că lucrăm pentru clienti din IT, farma sau agenţii de comunicare”, a adăugat Denisa Grădeanu.

Pentru 2018, planurile de dezvoltare includ creşterea numărului de companii care oferă mic dejun sau masa de prânz angajaţilor (lunch box-uri), dar şi încheierea de parteneriate pe zona de retail cu delicaterii şi brutării care să comercializeze biscuiţii Sanagout, creaţi după o reţetă patentată, cu ingrediente sănătoase şi după o metodă care să asigure menţinerea aportului nutriţional al produsului.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
catering,
servicii,
livrare,
mic dejun,
nutritie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.