Ploi torenţiale şi grindină, la sfârşit de săptămână / PROGNOZA METEO la mare, munte şi în ţară

Postat la 10 mai 2018 98 afişări

Vremea se va încălzi uşor în cea mai mare parte a ţării. Vor fi înnorări temporare în primele ore ale intervalului în sud-est unde izolat va ploua slab, apoi treptat începând cu orele după-amiezii gradul de instabilitate atmosferică va fi în creştere şi se va concretiza prin accentuarea temporară a nebulozităţii, averse şi descărcări electrice, local în regiunile sudice, sud-vestice precum şi în zonele montane şi submontane şi pe arii restrânse în cele vestice şi centrale. Vor fi condiţii de grindină, iar punctiform se pot cumula cantităţi de apă mai însemnate, potrivit ANM.

Ploi torenţiale şi grindină, la sfârşit de săptămână / PROGNOZA METEO la mare, munte şi în ţară

Vineri

ÎN ŢARĂ

Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări pe crestele montane, iar ziua şi în sud-est. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 18 şi 28 de grade, cu cele mai ridicate valori în Câmpia de Vest şi în Maramureş, iar cele minime se vor situa între 6 şi 17 grade, uşor mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei.

BUCUREŞTI

Vremea se va încălzi uşor. Vor fi înnorări temporare şi trecător, în cursul zilei, vor fi ploi de scurtă durată. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 25 de grade, iar cea minimă va fi de 10...12 grade.

Citeşte continuarea pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.