Pleci în vacanţă în Grecia? Iată la ce trebuie să te aştepţi. Valentin, un turist român, povesteşte cât de sigur este şi în ce condiţii se stă la plajă

Autor: Ana Maria Rus Postat la 09 iulie 2020 187 afişări

Ai vrea să mergi la mare în Grecia, dar ţi-e frică de aglomeraţie? Valentin  Ghiorghiu, un tânăr din Iaşi, îşi face vacanţa în insula Thassos şi îţi spune la ce să te aştepţi, scrie Mediafax.ro

A plecat cu maşina şi a condus mai bine de 24 de ore. La graniţă spune că a avut noroc: a aşteptat doar 5 minute la rând şi nu a fost testat pentru COVID. Pe plajă, la taverne şi în magazine personalul poarta mască sau viziere şi au mănuşi. 

Dezinfectant este peste tot: pe plajă, la toalete şi în taverne. Dacă te aşteptai ca plaja să fie plină, află că e mai mult... goală, aşa că Valentin se simte în siguranţă. Pentru că nu e aglomeraţie, se poate bucura de vacanţă.

„Aş putea zice câteodată că am închiriat insula doar pentru mine. E mult mai safe, e puţina lume. Comparativ cu anul trecut, dacă e ocupată în procent de 30% insula, e bine”, a spus Valentin Gheorghiu. 

 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.