Plecare surpriză: Andrei Frunză, directorul eJobs, cel mai mare site de joburi din România, pleacă din companie după 5 ani

Postat la 08 decembrie 2017 286 afişări

Andrei Frunză, CEO-ul celei mai mari platformei de recrutare de pe piaţa locală, pleacă din cadrul companiei după cinci ani în care a ocupat această funcţie, au declarat pentru ZF surse din piată. Înainte de a ocupa poziţia de conducere în cadrul eJobs, Andrei Frunză a fost Chief Digital Officer în cadrul Ringier AG timp de aproape patru ani.

Plecare surpriză: Andrei Frunză, directorul eJobs, cel mai mare site de joburi din România, pleacă din companie după 5 ani

Platforma de recrutare online eJobs este cel mai mare jucător de pe piaţa locală de profil şi a ajuns anul trecut la o cifră de afaceri de 26,6 milioane de lei (5,9 milioane de euro), în creştere cu aproape 60% faţă de anul anterior.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.