Platforma online de food delivery EuCeMananc se lansează astăzi în Cluj-Napoca, cu peste 50 de restaurante înscrise în aplicaţie

Autor: Andra Stroe Postat la 09 decembrie 2019 89 afişări

Platforma online de food delivery EuCeMananc se lansează astăzi în Cluj-Napoca, cu peste 50 de restaurante înscrise în aplicaţie

Aplicaţia de food delivery EuCeMananc se lansează la Cluj-Napoca; serviciul introduce şi comanda de grup, oferind astfel utilizatorilor posibilitatea să adune produsele selectate într-o comandă comună cu colegii sau prietenii, economisind astfel timp şi costuri de livrare.

Prin intermediul platformei, locuitorii oraşului Cluj-Napoca vor putea comanda mâncare şapte zile pe săptămână, de la peste 50 de restaurante disponibile în aplicaţie. Printre restaurantele prezente în acest moment pe platforma EuCeMananc în Cluj-Napoca se numără Marty Delivery, Big Belly, Euphoria Biergarten, Indigo, Pokka, NATUU BY NATURE, Express Chef, Atelierul de Pizza, Wok’n Roll, Poco Loco sau Double Cheese.

În luna septembrie, EuCeMananc a anunţat tranzacţia prin care eMAG, liderul regional în e-commerce, a devenit acţionar majoritar al platformei, cu obiectivul de a ajuta platforma să devină lider calitativ pe segmentul de food ordering. Platforma este prezentă acum în 19 oraşe din ţară şi este în continua ascensiune.

Serviciile oferite de EuCeMananc sunt disponibile atât prin aplicaţiile Android şi iOS cât şi online. Platforma reuneşte în prezent ofertele a peste 700 de restaurante din 19 oraşe precum Bucureşti, Timişoara, Oradea, Arad, Braşov şi Iaşi.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cluj napoca,
lansare,
aplicatie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.