Pirateria online în 2017: muzica şi producţiile TV, mai populare decât filmele

Postat la 21 martie 2018 114 afişări

Pirateria online a continuat să afecteze sectorul de divertisment şi în 2017, chiar şi cu dezvoltarea serviciilor de streaming legale precum Netflix şi Spotify, însă mai populare pentru utilizatori s-au dovedit a fi muzica şi producţiile TV, potrivit unui raport publicat de Variety.

Pirateria online în 2017: muzica şi producţiile TV, mai populare decât filmele

La nivel mondial, anul trecut, utilizatorii au făcut aproximativ 300 de miliarde de vizite pe site-urile de descărcări ilegale, în creştere cu 1,6% faţă de 2016, potrivit unui raport al firmei de consultanţă antipiraterie Muso.

Însă, în timp ce descărcările ilegale de muzică şi producţii TV au fost în creştere, cele de filme au înregistrat un declin, potrivit raportului.

Astfel, o treime dintre descărcările ilegale au avut ca subiect producţiile TV - 106,9 miliarde de vizite -, în top urmând muzica (73,9 miliarde) şi filmele (53,2 miliarde).

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.