Pintea: Analizăm lista celor 172 de medicamente propuse pentru interzicerea exportului

Postat la 07 octombrie 2019 48 afişări

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a declarat, luni, că e analizată în continuare lista celor 172 de medicamente propuse pentru interzicerea exportului. Oficialul a spus că Ordinul privind limitarea exportului va mai fi în dezbatere publică pe site-ul ministerului până în data de 24 octombrie.

Pintea: Analizăm lista celor 172 de medicamente propuse pentru interzicerea exportului

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a declarat, luni, la sediul Ministerului Sănătăţii, că se analizează în continuare lista celor 172 de medicamente care sunt propuse pentru interzicerea exportului, Ordinul aflându-se în dezbatere publică pe site-ul Ministerului până pe 24 octombrie.

În acelaşi context, ministrul a precizat că nu există riscul ca pentru unele medicamente preţul să fie majorat.

„Nu există aceste risc pentru că politica de preţuri ţine tot de legislaţie şi nu am făcut o legislaţie în acest sens”, spune ministrul.

Sorina Pintea a punctat faptul că restricţia de export paralel va fi realizată cu respectarea tuturor reglementărilor UE în vigoare.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
export,
medicamente,
interzicere,
lista

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.