Pinguini luminoşi de Crăciun într-un oraş din România! Oana Pellea: „Pinguinul lumineaza. O fi in loc de brad de Craciun? Asta da brand de tara!”

Postat la 04 decembrie 2017 176 afişări

Primăria Ploieşti a decis instalarea de pinguini luminoşi pentru a sărbători … Crăciunul. Potrivit ph-online.ro, Primăria a plătit 9,000 de euro pentru astfel de pinguini.

Pinguini luminoşi de Crăciun într-un oraş din România! Oana Pellea: „Pinguinul lumineaza. O fi in loc de brad de Craciun? Asta da brand de tara!”

Pe Facebook,Oana Pellea a scris: „Asta da stire! Am citit ca a aparut un pinguin in Ploiesti. E adevarat?

Cum si de ce a ajuns el acolo este o enigma. Pinguinul lumineaza. O fi in loc de brad de Craciun? O fi un nou simbol al Ploiestiului?

Din ce bani e platit Pinguinul? Ce vrea Pinguinul de la noi? O fi un semn de bine sau de rau? Cu ce am gresit de a aparut el in tarisoara noastra, in vietisoara noastra? Mai e si albastru dupa ce ca e pinguin…Cine l a invitat la Ploiesti si in ce scop? Iata intrebari ce nu m au lasat sa dorm. Enigma cea mai mare ramane daca locuitorii Ploiestiului realizeaza ca pinguinul e platit din banii lor…N-ar fi de interes sa aflam si cine l a cumparat si cu cat? Daca il iubeste atat, sa l ia acasa si sa dea banii inapoi in bugetul orasului…e o propunere..

Ceea ce stiu este ca el ar trebui trimis inapoi de unde a venit. S a ratacit aici si e singur si nefericit… ca de asta e albastru. Albastra e si situatia noastra…

Ploiesteni – scapati repede de el ca isi cheama rudele si ne umplem tara de pinguini platiti din buzunarul nostru, fara cunostiinta noastra si fara vointa noastra.

Asta da brand de tara!

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.