Pierderi de miliarde de dolari pentru bogaţii lumii: cu cât au scăzut averile lui Jeff Bezos, Warren Buffett sau Mark Zuckerberg

Postat la 09 februarie 2018 190 afişări

După ce indicele industrial Dow Jones a scăzut la începutul săptămânii cu 1.175 de puncte, iar joi cu încă 1.033 de puncte, ajungând la o scădere totală de aproximativ 10%, cea mai mare scădere săptămânală de după criză, cei mai bogaţi 500 de oameni din lume au pierdut 93 de miliarde de dolari din averile lor, potrivit Bloomberg.

Pierderi de miliarde de dolari pentru bogaţii lumii: cu cât au scăzut averile lui Jeff Bezos, Warren Buffett sau Mark Zuckerberg

Jeff Bezos, cel mai bogat om din lume, şi-a văzut averea scăzând cu 5,3 miliarde de dolari, ajungând la 113,2 miliarde de dolari, potrivit Indexului Miliardarilor realizat de Bloomberg, după ce acţiunile companiei Amazon au scăzut cu 4,7%.

Averea „Oracolului din Omaha”, Warren Buffett a scăzut cu 3,5 miliarde de dolari, în timp ce averea executivului Facebook, Mark Zuckerberg a scăzut cu 3,4 miliarde de dolari.

Citeşte continuarea pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.