Piaţa chineză va rămâne şi în 2014 motorul de creştere al vânzărilor auto, potrivit producătorilor

Postat la 21 aprilie 2014 37 afişări

Piaţa chineză va rămâne şi în acest an motorul de creştere al vânzărilor de automobile la nivel mondial, în pofida încetinirii avansului economic al Chinei, potrivit liderilor de companii reuniţi la salonul auto de la Beijing.

Piaţa chineză va rămâne şi în 2014 motorul de creştere al vânzărilor auto, potrivit producătorilor

"După o creştere de 14% în 2013, vânzările de vehicule noi din China vor urca în acest an cu 10%. Vom continua să înregistrăm o creştere foarte puternică", a declarat Jochem Heizmann, membru în consiliul de administraţie al grupului german Volkswagen (VW).

Preşedintele grupului american General Motors, Dan Ammann, mizează pe o creştere de 8-10% a livrărilor.

La nivel mondial, analiştii anticipează în acest an o creştere a înmatriculărilor de doar 3%.

Pentru PSA Peugeot Citroen, China va fi piesa centrală a planului de redresare a grupului francez aliat recent cu compania chineză Dongfeng.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/piata-chineza-va-ramane-si-in-2014-motorul-de-crestere-al-vanzarilor-auto-potrivit-producatorilor-12500176
12500176
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.