Peste 500 de medici au protestat măririle salariale deoarece cred că sunt plătiţi prea mult

Autor: Florin Casota Postat la 07 martie 2018 2571 afişări

Peste 500 de medici au semnat o petiţie în care protestează măririle salariale pe care le vor primi deoarece cred că sunt plătiţi prea mult.

Peste 500 de medici au protestat măririle salariale deoarece cred că sunt plătiţi prea mult

Nu, nu este vorba de medicii din România, ci din Canada. "Noi, doctorii din Quebec credem în sistemul public de sănătate şi ne opunem măririle salariale recente care au fost negociate de asociaţia de care aparţine", se arată în scrisoarea deschisă, potrivit CNBC.

Ei au declarat că se opun măririlor salarile, în timp ce asistente medicale şi pacienţii se chinuie. Ei au declarat că aceste măriri sunt şocante deoarece asistenţii medicali şi alţi profesionişti care lucrează în sistemul medical în condiţii mai puţin decât ideale.

Cei 213 medici generalişti, 184 de specialişti, 149 de rezidenţi medicali şi 162 de studenţi la medicină vor ca banii să se întoarcă în sistem. "Credem că există o modalitate de redistribuire a resurselor sistemului de sănătate din Quebec pentru a promova bunăstarea populaţiei şi pentru a răspunde nevoilor pacienţilor fără a pedepsii muncitorii", spune ei.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.