Peste 30% din români se declară nemulţumiţi de liderii UE, cel mai redus nivel din regiune

Postat la 28 iunie 2018 36 afişări

Doar 33% din români s-au declarat nemulţumiţi de liderii UE, acesta fiind cel mai redus nivel din regiunea Europei Centrale şi de Sud-Est, arată un sondaj dat publicităţii joi de Institutul Nezopont din Ungaria, informează site-ul agenţiei de ştiri Tass.

Peste 30% din români se declară nemulţumiţi de liderii UE, cel mai redus nivel din regiune

Sondajul a fost realizat telefonic, în perioada 11 mai-11 iunie, pe un eşantion reprezentativ de 1.000 de persoane în unsprezece ţări - România, Ungaria, Serbia, Bulgaria, Germania, Polonia, Cehia, Serbia, Croaţia, Slovenia şi Slovacia.

Cel mai ridicat nivel de nemulţumire în legătură cu liderii UE se înregistrează în Ungaria (54%) şi Cehia (67%).

Dintre respondenţii din ţările incluse în sondaj, doar 30% sunt de acord cu iniţiativa UE privind cotele de imigranţi, în timp ce 63% se opun.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.