Peste 100 de hotelurile de la mare se pregătesc pentru deschiderea sezonului estival pe 1 Mai, care coincide în acest an cu Paştele. Litoralromanesc.ro: Un sejur de 3 nopţi pentru două persoane, fără mic dejun, costă circa 600 lei la un hotel de 3 stele din Mamaia, iar cu toate mesele incluse porneşte de la 900 de lei

Autor: Roxana Rosu Postat la 19 aprilie 2021 24 afişări

Peste 100 de hoteluri de pe litoral se pregătesc pentru deschiderea oficială a sezonului estival la data de 1 Mai, care coincide în acest an cu Paştele ortodox, anunţă Litoralulromanesc.ro, turoperator pe segmentul de sejururi la mare.

Peste 100 de hotelurile de la mare se pregătesc pentru deschiderea sezonului estival pe 1 Mai, care coincide în acest an cu Paştele. Litoralromanesc.ro: Un sejur de 3 nopţi pentru două persoane, fără mic dejun, costă circa 600 lei la un hotel de 3 stele din Mamaia, iar cu toate mesele incluse porneşte de la 900 de lei

Peste 100 de hotelurile de pe litoral se pregătesc pentru deschiderea oficială a sezonului estival la data de 1 Mai, care  coincide în acest an cu Paştele ortodox, anunţă Litoralulromanesc.ro, turoperator pe segmentul de sejururi la mare.

Hotelurile se vor redeschide cu respectarea restricţiilor în vigoare care prevăd funcţionarea la o capacitate de cazare de 70% şi servirea meselor pe terase.

“În această perioadă, atât hotelierii, cât şi proprietarii de terase şi magazine de pe litoral lucrează intens şi se pregătesc de deschidere: spaţiile verzi sunt amenajate, se fac lucrări de cosmetizare, curăţenie şi igienizare. E un entuziasm general şi toată lumea aşteaptă cu bucurie şi nerăbdare primii turişti din sezon cu atât mai mult cu cât anul trecut litoralul a fost închis pe perioada sărbătorilor de Paşte şi 1 Mai”, afirmă Ionuţ Nedea, CEO Litoralulromanesc.ro.

În acelaşi timp se vor deschide si restaurantele care nu aparţin de hoteluri.

“Restricţiile sunt cele cu care ne-am obişnuit deja în viaţa de zi cu zi şi care sunt valabile în toată ţara. Ceea ce sperăm este ca autorităţile să elimine obligativitatea purtării măştii pe plajă, aşa cum s-a întâmplat şi vara trecută, mai ales că studiile arată că transmiterea virusului în aer liber este mult încetinită. Aşteptăm adoptarea acestei măsuri cât mai repede, astfel încât toţi românii care petrec vacanţa pe litoral să se bucure de clipe de relaxare de care toţi avem atât de mare nevoie”, adaugă Ionuţ Nedea.

În ceea ce priveşte preţurile, un sejur de 3 nopţi de cazare pentru două persoane, fără mic dejun, porneşte de la 345 de lei la un hotel de 2 stele din Mamaia şi ajunge la 630 lei la un hotel de 3 stele.

În sudul litoralului, tarifele pornesc de la 258 de lei pentru 3 nopţi de cazare în hoteluri de 2 şi 3 nopţi din Eforie Nord.

Cei care optează pentru pachete complexe (toate mesele şi alte servicii) trebuie să achite pentru un sejur de 3 nopţi la 3 stele în Mamaia de la 915 lei, iar la 4 stele de la 1.008 lei.

În sudul litoralului, la 3 stele, cu pensiune completă şi tratament, un sejur de 3 nopţi costă 1.338 lei pentru două persoane, iar un sejur cu all inclusive costă aproape 1.800 lei.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
litoral,
hoteluri,
deschidere,
1 mai,
pregatesc

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.