Peste 100 de curse întârziate şi anulate în ultimele două săptămâni pe aeroportul Otopeni

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 24 noiembrie 2022 27 afişări

Peste 100 de zboruri, aterizări şi decolări, au înregistrat întârzieri mai mari de 60 minute în ultimele două săptămâni. Cele mai multe zboruri cu întârzieri de peste o oră s-au înregistrat la Tarom, Wizz Air şi Ryan Air.

Peste 100 de curse întârziate şi anulate în ultimele două săptămâni pe aeroportul Otopeni

„În intervalul 17 – 23 noiembrie 2022, pe Aeroportul Henri Coandă, 104 zboruri, aterizări şi decolări, au înregistrat întârzieri mai mari de 60 minute. Pentru 42 dintre acestea, companiile aeriene au raportat drept cauză întârzierea sau rotaţia echipajelor sau aeronavelor”, anunţă Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti.

Potrivit sursei citate, cele mai multe zboruri cu întârzieri de peste o oră s-au înregistrat, în ordine, la principalii operatori de pe aeroport, respectiv Tarom (41 de zboruri), Wizz Air (25 de zboruri), Ryan Air (12).

În acelaşi interval, au fost anulate 7 zboruri.

În intervalul 17 – 23 noiembrie, pe AIHCB au fost operate 1849 de zboruri, dintre care 1716 regulate.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
zboruri,
întârzieri,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.