Personalităţi publice, politicieni pro-UE au lansat o campanie pentru un vot popular privind Brexit

Postat la 16 aprilie 2018 152 afişări

Personalităţi publice, politicieni şi grupuri pro-UE din Marea Britanie au lansat duminică o campanie pentru organizarea unui "vot al poporului" asupra acordului de Brexit, îndemnând cetăţenii să nu-i lase doar pe politicieni să decidă această chestiune, informează site-ul agenţiei Dpa.

Personalităţi publice, politicieni pro-UE au lansat o campanie pentru un vot popular privind Brexit

Parlamentari anti-Brexit, inclusiv din partea Partidului Conservator, condus de premierul Theresa May, au participat la manifestaţia de la Londra, în cadrul căreia a fost lansată campania Votul Poporului (People's Vote).

Actorul Patrick Stewart s-a numărat printre personalităţile publice care au participat la eveniment. Stewart a declarat că scopul campaniei nu este de a cere un al doilea referendum, ci de a avea "o altă şansă de a vedea care vor fi termenii acestui divorţ".

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.