Personajele din Star Wars ajung în weekend pe faţada Intercontinental

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 08 decembrie 2017 196 afişări

Fanii Star Wars vor avea parte de o surpriză pe 9 şi 10 decembrie, între orele 18:30-21:30: un spectacol de video mapping ce descrie saga Skywalker, realizat cu ajutorul unei tehnologii de proiecţie la cel mai înalt nivel pe plan internaţional, pe faţada uneia dintre cele mai emblematice clădiri din Bucureşti – Hotelul InterContinental.

Personajele din Star Wars ajung în weekend pe faţada Intercontinental

„Star Wars: Ultimii Jedi”, cea mai nouă producţie Lucasfilm, readuce personajele pe marile ecrane într-o nouă aventură epică, care promite descoperirea unor secrete vechi de generaţii. Filmul este distribuit în cinematografe de Forum Film România şi va fi disponibil în avanpremieră începând din 14 decembrie 2017, în format 3D, IMAX 3D, 4DX 3D şi Dolby Atmos, subtitrat si dublat. Biletele s-au pus deja în vânzare la cinematografele partenere.

Forum Film România s-a înfiinţat în anul 2010 şi a preluat distribuţia în cinematografe, la nivel local, a peliculelor realizate de studiourile Disney. În afară de România, companiile Forum Film coordonează distribuţia peliculelor Disney şi în Bulgaria, Ungaria, Slovacia şi Israel. În Israel, colaborarea Disney cu Forum Film a fost începută în urmă cu aproape 50 de ani.

În ultimii ani, pe lângă Disney, compania distribuie şi titluri ale studiourilor MGM, Weinstein, FilmNation, Relativity şi alţi independenţi. Distribuitorul de filme este parte a grupului Cinema City International, activ pe diverse segmente ale pieţei cinematografice, inclusiv operarea de cinematografe şi distribuţia de filme.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.