Persoanele cu dizabilităţi motorii din Capitală vor beneficia de transport gratuit în regim de taxi

Postat la 17 mai 2018 101 afişări

Proiectul de hotărâre prin care Primăria Municipiului Bucureşti a propus ca persoanele cu dizabilităţi motorii să beneficieze de transport gratuit în regim de taxi a fost aprobat, joi, de către consilierii generali, în şedinţa CGMB.

Persoanele cu dizabilităţi motorii din Capitală vor beneficia de transport gratuit în regim de taxi

Consilierii genrali au aprobat cu 47 de voturi pentru, nicio aţinere şi niciun vor împotrivă, proiectul pentru acordarea transportului gratuit personalelor cu dizabilităţi motorii.

"Abilitaxi" cum este numit proiectul pilot iniţiat de Primăria Municipiului Bucureşti va funcţiona cu patru maşini speciale amenajate pentru persoanele cu dizabilităţi motorii. Persoanele care vor beneficia de acest mijloc de transport vor fi nevoite să facă programare cu cel puţin 48 de ore înainte.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.