Pericolul major din aceste sticle de ulei pe care le cumpăraţi de la hipermarket. ''Renunţaţi la el!'' Şi voi îl cumpăraţi?

Postat la 27 mai 2017 22288 afişări

Foarte mulţi români le consumă.

Pericolul major din aceste sticle de ulei pe care le cumpăraţi de la hipermarket. ''Renunţaţi la el!'' Şi voi îl cumpăraţi?

La mijlocul secolului XX, americanii erau îngrijoraţi de rata crescută a bolilor de inimă şi au cerut cetăţenilor să renunţe la grăsimile saturate. Acum, specialiştii au demonstrat că sfaturile de atunci au fost o mare greşeală şi că trei tipuri de ulei pe care le consumă incusiv foarte mulţi români sunt extrem de periculoase.

''Oamenii, dar şi restaurantele şi alte localuri au apelat la aceste uleiuri datorită costului redus şi a disponibilităţii, însă pericolul e uriaş,'' avertizează aceştia.

Vezi aici pericolul major din aceste sticle de ulei pe care le cumpăraţi de la hipermarket. ''Renunţaţi la el!'' Şi voi îl cumpăraţi?

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.