Performanţă uluitoare la Madrid: avem 4 jucătoare în sferturile de finală ale turneului patronat de Ion Ţiriac

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 05 mai 2016 1175 afişări

Zgura de la Madrid ne aduce o performanţă neaşteptată: 4 din cele 8 jucătoare în sferturile de finală ale turneului de tenis Mutua Madrilena sunt din România. Simona Halep, Irina Begu, Patricia Ţig şi Sorana Cârstea vor juca în următoarele zile în turneul din categoria Premier Maandatory.

Performanţă uluitoare la Madrid: avem 4 jucătoare în sferturile de finală ale turneului patronat de Ion Ţiriac

Patricia Ţig (21 de ani, venită din calificări) este ultima româncă calificată în sferturi, după ce a învins-o pe Madison Keys (locul 25 WTA) cu scorul de 6-3, 6-4.

 

Simona Halep (locul 7 în clasamentul WTA) a câştigat, miercuri, meciul cu elveţianca Timea Bacsinszky (15 WTA), scor 6-2, 6-3, în optimile de finală ale turneului de la Madrid, şi va evolua împotriva Irinei Begu (34 WTA) în sferturile competiţiei desfăşurate pe zgură.

 

Urmărește Business Magazin

/actualitate/performanta-uluitoare-la-madrid-avem-4-jucatoare-in-sferturile-de-finala-ale-turneului-patronat-de-ion-tiriac-15283078
15283078
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.