Percheziţii la şeful SIPI Suceava şi poliţişti, suspectaţi de abuz şi favorizarea infractorului

Autor: Liliana Bujdei Postat la 22 decembrie 2014 58 afişări

Procurorii DNA Suceava fac, luni, şase percheziţii la şeful Serviciului de Informaţie şi Protecţie Internă (SIPI) Suceava, Cristian Macsim, şi la cinci agenţi de poliţie, suspectaţi de abuz în serviciu, cercetare abuzivă şi favorizarea infractorului, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Direcţia Naţională Anticorupţie arată, într-un comunicat de presă, că procurorii suceveni fac cercetări în această cauză pentru "infracţiuni asimilate celor de corupţie, infracţiuni contra înfăptuirii justiţiei şi infracţiuni de fals, comise în perioada 2013-2014".

Potrivit DNA, anchetatorii fac şase percheziţii la locuinţele suspecţilor, din judeţul Suceava.

Surse judiciare au declarat, pentru MEDIAFAX, că percheziţiile au loc în localităţile Suceava, Rădăuţi, Vicovu de Jos, Voitinel şi Frătăuţii Noi.

Conform aceloraşi surse, în acest caz sunt vizaţi şeful SIPI Suceava, comisar Cristian Macsim, şi cinci agenţi de poliţie.

Percheziţiile sunt făcute de procurori şi jandarmi, iar acţiunea este sprijinită de Serviciul Român de Informaţii şi Direcţia de Informaţii şi Protecţie Internă.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
DNA,
PERCHEZIŢII,
/actualitate/perchezitii-la-seful-sipi-suceava-si-politisti-suspectati-de-abuz-si-favorizarea-infractorului-13734238
13734238
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.