Omul de afaceri Dan Adamescu este audiat la DNA, în dosarul judecătorilor arestaţi pentru corupţie

Postat la 21 mai 2014 67 afişări

Procurorii DNA au făcut miercuri percheziţii la locuinţa omului de afaceri Dan Adamescu şi la firmele deţinute de acesta, în dosarul în care patru judecători sunt acuzaţi că ar fi luat mită pentru intervenţii în dosare de insolvenţă, au declarat pentru MEDIAFAX surse judiciare. Joi dimineaţă, Adamescu a fost adus pentru audieri la sediu DNA.

Omul de afaceri Dan Adamescu este audiat la DNA, în dosarul judecătorilor arestaţi pentru corupţie

 Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) a arătat, într-un comunicat de presă, că miercuri au fost făcute percheziţii la nouă sedii ale unor societăţi comerciale, precum şi la domiciliul unei persoane fizice, toate situate în Bucureşti, în dosarul în care au fost arestaţi patru judecători de la Tribunalul Bucureşti.

DNA a precizat că în această cauză se efectuează urmărirea penală şi faţă de alte persoane, pe lângă cei patru judecători.

Surse judiciare au declarat pentru MEDIAFAX că percheziţiile au fost făcute la locuinţa omului de afaceri Dan Adamescu şi la firmele deţinute de acesta, existând suspiciunea că acesta ar fi dat mită judecătorilor suspectaţi de corupţie de la Tribunalul Bucureşti, pentru a obţine soluţii favorabile în dosare.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/omul-de-afaceri-dan-adamescu-este-audiat-la-dna-in-dosarul-judecatorilor-arestati-pentru-coruptie-12641848
12641848
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.