Percheziţii în Prahova şi Bucureşti la persoane suspectate că au furat conducte petroliere

Autor: Departamentul Social Postat la 27 noiembrie 2014 56 afişări

Procurorii şi poliţiştii de criminalitate organizată din Dâmboviţa fac, joi, patru percheziţii în judeţul Prahova şi în Bucureşti, la locuinţele unor persoane suspectate că au furat conducte petroliere, prejudiciul fiind estimat la 250.000 de lei.

În acest dosar, la DIICOT Dâmboviţa vor fi duse, pentru audieri, 13 persoane, care ar fi făcut parte dintr-un grup infracţional organizat ce ar fi sustras, în perioada 2010-2012, conducte de transport al produsului petrolier, aflate în conservare, precizează Poliţia Română.

Grupul infracţional ar fi obţinut date despre traseul reţelelor de magistrale şi ar fi creat aparenţa unor lucrări legitime de dezasamblare, organizând echipe care acţionau pe teren.

Membrii grupării ar fi dezvoltat astfel o reţea pentru valorificarea bunurilor sustrase, astfel încât circuitul acestora să nu poată fi descoperit.

Suspecţii sunt cercetaţi pentru constituire a unui grup infracţional organizat şi furt calificat.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
PERCHEZIŢII,
FURT,
CONDUCTE
/actualitate/perchezitii-in-prahova-si-bucuresti-la-persoane-suspectate-ca-au-furat-conducte-petroliere-13657316
13657316
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.