Pe unde umblă tinerii traficanţi români de cannabis

Postat la 09 noiembrie 2013 537 afişări

Poliţiştii antidrog din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii organizate Piteşti, sub coordonarea DIICOT - Serviciul Teritorial Piteşti, au destructurat o grupare infracţională specializată în trafic de droguri de risc, care acţiona în judeţul Argeş.

Pe unde umblă tinerii traficanţi români de cannabis

Doi dintre membrii grupării au fost reţinuţi.

Poliţiştii antidrog şi procurorii DIICOT suspectau o grupare de trafic de cannabis, formată din 6 membri, cu vârste cuprinse între 18 şi 27 de ani, care acţiona în judeţul Argeş. Drogurile ar fi fost primite de la cetăţeni români care locuiesc în Spania. De asemenea, unii dintre membrii grupării ar fi achiziţionat seminţe din Olanda şi ar fi cultivat plante de cannabis într-o locuinţă din Câmpulung şi pe un tren viran din Schitu-Goleşti.

În urma a două acţiuni de prindere în flagrant, organizate vineri în municipiul Câmpulung şi într-o localitate din judeţul Argeş, au fost surprinşi în flagrant doi suspecţi, în momentul în care vindeau cantităţile de 15, respectiv 20 de grame de cannabis.

În urma percheziţiilor efectuate la domiciliile acestora, au mai fost găsite 50 de grame de cannabis şi 8.000 de lei, bani susceptibili a proveni din vânzarea drogurilor.

La acţiune au participat şi poliţişti din cadrul poliţiei municipiului Câmpulung.

În urma probatoriului administrat în cauză, a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore faţă de cei doi suspecţi prinşi în flagrant. Cercetările sunt continuate faţă de toţi membrii grupării, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trafic de droguri de risc, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 2 Legea 143/2000.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/pe-unde-umbla-tinerii-traficanti-romani-de-cannabis-11651865
11651865
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.