Paula Rad de la Românii au talent, femeia de serviciu care a făcut-o pe Andra să plângă - Video

Postat la 18 februarie 2017 2981 afişări

Paula Rad este concurenta care a reuşit să impresioneze până la lacrimi publicul şi juriul de la Românii au talent. Deşi este absolventă de Conservator şi are 11 ani de canto ea nu a reuşit să profeseze în domeniu şi lucrează ca femeie de serviciu.

Paula Rad de la Românii au talent, femeia de serviciu care a făcut-o pe Andra să plângă - Video

Paula Rad are o voce şi un talent rar întâlnite, iar Andra a fost atât de impresionată încât a apăsat butonul auriu care-i asigură un loc direct în semifinala Românii au talent.

”Am pielea de găină”, a declarat Andra cu lacrimi în ochi.

Paula Rad are 28 de ani şi este din Zalău. Paula i-a cucerit din primele secunde pe cei prezenţi în sală cu melodia „O mio babbino caro”.

„Pentru că încă nu mi-am găsit un loc de muncă în domeniul muzicii, deşi încă mai sper, am sunat pentru acest job, femeie de serviciu”, a povestit Paula.

 

Cititi mai multe aici

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.