Patronul unei firme de textile din Prahova înjură şi umileşte angajaţii pentru că au avut ”pretenţia” să-şi ceară banii la timp - VIDEO

Autor: Florin Casota Postat la 09 august 2017 237 afişări

În luna iunie zeci de angajaţi ai unei firme de confecţii din comuna Păuleşti, sat Găgeni au trecut prin umilinţe greu de imaginat şi au suportat înjurături din partea patronului pe motiv că au avut ”pretenţia” să-şi ceară banii la timp, scrie Observatorul Prahovean.

Patronul unei firme de textile din Prahova înjură şi umileşte angajaţii pentru că au avut ”pretenţia” să-şi ceară banii la timp - VIDEO

Potrivit sursei citate mai sus, bărbatul pe nume Eleftherios Vanellis, nu ocupă o funcţie de conducere în cadrul firmei de textile Unique Clothing, dar angajaţii îl ştiu drept şef şi omul care face plăţile. El se adresează zecilor de muncitori în limba engleză, iar o femeie joacă rolul de translator.

Pe 16 iunie acesta a strâns pe angajaţi şi a spus că salariile sunt pregătite, însă acestea vor fi date cu întârziere. După această afirmaţie angajaţii au început să vorbească între ei moment în care patronul şi-a pierdut calmul şi a început să-i jignească şi să-i înjure. Acesta a spus că este dezgustat de ei, că sunt nişte ţărani şi că alţii vin aici să lucreze deşi nu şi-au primit salariile de luni bune din alte părţi.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.