Partidul Laburist se întâlneşte marţi pentru a discuta despre organizarea unui nou referendum

Postat la 30 aprilie 2019 62 afişări

Membrii Partidului Laburist din Marea Britanie se vor întâlni marţi pentru a discuta despre poziţia oficială în ceea ce priveşte organizarea unui nou referendum pe tema ieşirii Marii Britanii din Uniunea Europeană, relatează Reuters.

Partidul Laburist se întâlneşte marţi pentru a discuta despre organizarea unui nou referendum

O mare parte a membrilor Partidului Laburist îi cer liderului Jeremy Corbyn să ceară organizarea unui nou referendum sau a unui vot de confirmare pe tema Brexit.

Până acum, partidul de opoziţie a susţinut că va convoca organizarea unui referendum pentru a preveni „un Brexit Conservator dăunător” sau pentru a preveni ieşirea Marii Britanii din Uniunea Europeană fără un acord.

Mai multe surse din cadrul Partidului Laburist au declarat pentru The Times că discuţiile dintre Guvernul condus de prim-ministrul Theresa May şi Partidul Laburist au făcut progrese semnificative. De asemenea, sursele laburiste au transmis că Guvernul pare să fi devenit mai deschis în ceea ce priveşte propunerile opoziţiei pentru Brexit.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.