Parteneriat surpriză: România va produce în masă ARMAMENT militar de ultimă generaţie

Postat la 25 iunie 2019 451 afişări

Parteneriat surpriză: România va produce în masă ARMAMENT militar de ultimă generaţie

După parteneriatul cu Beretta, compania naţională producătoare de armament Romarm se asociază cu  Pro Optica, companie românească privatizată în 2001, pentru producerea de turele telecomandate la Uzina Automecanică Moreni, arată o informare a Ministerului Economiei.

„Salut acest acord de colaborare, care este de bun augur pentru Uzina Automecanica Moreni şi pentru întreaga industrie naţională de apărare. Este un bun exemplu de colaborare onestă şi de bună-credinţă între operatori economici de stat şi privaţi, care înţeleg că există mai multe beneficii economice în colaborarea strânsă, decât în concurenţa dură, astfel încât, per total, va câştiga economia românească şi securitatea României. Ştiu că atât Uzina de la Moreni, cât şi IOR au capacităţile să ducă la bun sfârşit acest proiect, ceea ce ne va permite să diversificăm portofoliul de produse pe care îl pot oferi companiile de stat din industria naţională de apărare”, spune ministerul economiei, Niculae Bădălău.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
armament,
parteneriat,
generatie,
militar

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.