Parlamentul European va adopta o nouă rezoluţie non-legislativă privind aderarea României şi Bulgariei la Schengen

Autor: Marinela Sarbu Postat la 08 decembrie 2018 98 afişări

Parlamentul European va adopta săptămâna viitoare o nouă rezoluţie non-legislativă privind aderarea României şi Bulgariei la Spaţiul Schengen căt mai curând posibil, relatează agenţia bulgară de presă Novinite.

Acest lucru a fost anunţat de Parlamentul European în urma unei sesiuni parlamentare care a avut loc anul trecut la Strasbourg, scrie publicaţia Darik.

Rezoluţia este non-legislativă şi recomandă Consiliului UE să ia o decizie promptă şi pozitivă pentru a permite accesul celor două state la spaţiul de liberă circulaţie.

În iunie 2011, Parlamentul European a sprijinit aderarea României şi Bulgariei la Spaţiul Schengen şi a reiterat poziţia de mai multe ori.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
REZOLUŢIE,
ROMÂNIA,
SCHENGEN

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.