Parlamentul britanic va dezbate şi vota pe data de 29 ianuarie planul B al Acordului Brexit

Postat la 17 ianuarie 2019 84 afişări

Parlamentul britanic va dezbate şi vota pe data de 29 ianuarie planul B al acordului Brexit care va fi prezentat de premierul Theresa May, a anunţat joi liderul Camerei Comunelor, Andrea Leadsom, relatează Reuters.

Parlamentul britanic va dezbate şi vota pe data de 29 ianuarie planul B al Acordului Brexit

Acordul negociat de Theresa May cu reprezentanţii UE a fost respins de către parlament cu o majoritate covârşitoare la începutul acestei săptămâni.

Leadsom a declarat că premierul îşi va inainta propunerea şi va transmite un comunicat cu următorii paşi în cursul zilei de luni.

”O zi întreagă de dezbateri pe baza moţiunii vor avea loc marţi 29 ianuarie, apoi va fi supusă votului camerei”, a transmis aceasta Parlamentului.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
parlament,
acord,
dezbatere,
marea britanie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.