Parchetul General va cere Guvernului detalii privind măsurile legislative referitoare la statutul procurorilor

Autor: Biro ATTILA Postat la 11 ianuarie 2013 18 afişări

Parchetul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (PICCJ) va cere Guvernului detalii privind Programul de guvernare la măsurile legislative pentru "Clarificarea statutului procurorilor şi rolul Ministerului Public raportate la dispoziţiile constituţionale", informează, vineri, Ministerul Public.

Parchetul General va cere Guvernului detalii privind măsurile legislative referitoare la statutul procurorilor

Parchetul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (PICCJ) va cere Guvernului detalii privind Programul de guvernare la măsurile legislative pentru "Clarificarea statutului procurorilor şi rolul Ministerului Public raportate la dispoziţiile constituţionale", informează, vineri, Ministerul Public. În data de 11 ianuarie 2013, a avut loc o întâlnire a prim-procurorilor parchetelor de pe lângă tribunale, procurorilor generali ai parchetelor de pe lângă curţile de apel, procurorii şefi ai Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT), conducerea PICCJ şi membrii Secţiei pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM), "în contextul îngrijorării exprimate de marea majoritate a corpului profesional al procurorilor cu prilejul consultării din data de 10 ianuarie 2013 faţă de declaraţiile apărute in spaţiul public cu privire la iminenţa unor modificări referitoare la poziţia şi rolul procurorului", se arată în comunicatul Ministerului Public remis presei.

Toate stirile pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/parchetul-general-va-cere-guvernului-detalii-privind-masurile-legislative-referitoare-la-statutul-procurorilor-10453660
10453660
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.