Păpuşi de toate rasele

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 23 februarie 2019 57 afişări

Nemulţumită că în copilărie niciuna dintre păpuşi nu-i semăna fiindcă toate erau albe, o americancă s-a apucat să-şi creeze propriile jucării, scrie Washington Post.

Păpuşi de toate rasele

Combinând dorinţa de avea păpuşi cât mai diferite cu plăcerea de a croşeta, LaVonda Howard a ajuns să-şi lanseze propria afacere de păpuşi croşetate care reproduc între 14 şi 16 culori ale pielii, astfel încât să fie reprezentative pentru cât mai multe cliente. Folosind o tehnică japoneză de lucru, amigurumi, care-i permite conturarea unei forme frumoase produsului final, aceasta confecţionează o păpuşă la două-trei zile, primind comenzi din Statele Unite, dar chiar şi din Canada ori Japonia.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
canada,
copilarie,
creare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.